PHA

Longfor Nanjing Paradise Walk

Awards

A' Design Award and Competition 2019

Bronze A' Design Award - A' Architecture, Building and Structure Design Award 2018 - 2019

Project Summary

Location: Nanjing, China
Project area: 63,410 m²
Service: Architecture、Interior

The Nanjing Longhu Pukou Project is located in the National New District of Nanjing - Jiangbei New District. To achieve the original intention of "business change life" and create distinctive destinations for different target customers, we emphasize the experience and entertainment of indoor space and create a high-quality social space. .The project is adjacent to Laoshan Natural Ecological Scenic Area, and the architectural language of “Ecology + Sports + Full Business” is used as the concept reference condition of this project. Through the three keywords of "topic, scene, emotion", "dilemma" is proposed as the design concept of this project. I hope to create a warm and intimate living space for the local block using natural ecological elements.